info@gyulakult.hu  (+36-66) 463 544

A gyulai művház rendezvényeivel kapcsolatos friss információkat Repisky Dániel rendezvényszervezési csoportvezető bocsátotta rendelkezésre. Minden, április hónapra tervezett program, esemény elmarad.

A március 31-én tartandó Mit jelent nekem Gyula? című gyermekrajzpályázat eredményhirdetése és kiállítás megnyitója elmarad. A TérZene Program Szent Miklós parkban meghirdetett eseményeinek megtartását határozatlan időre felfüggesztették.

Az április 14-re meghirdetett színházi előadás más időpontban lesz megtartva: az Erkel Bérlet harmadik állomásaként említhető Na, de Államtitkár úr! című darab a tervek szerint június 17-én 19 órai kezdettel lesz látható (ez természetesen nagymértékben függ a járványügyi helyzettől).

Az április 15-én tartandó „Válogatás az elmúlt 10 év anyagából” Biszák László kiállításának megnyitója elmarad.

Április 21-én lenne az Ifjúsági hangversenybérlet következő előadása, a Haydntől Michael Jacksonig címet viselő produkció, amit a Déjà Vu Quartet adott volna elő. Az ifjúsági hangversenybérlet utolsó két programja ilyen módon elmarad, a tervek szerint még a 2020-as évben pótolva lesznek.

Az előzetesen április végére időzített ifjúsági filmvetítés, a Sráckor bemutatója szintén elmarad, az elképzelések szerint ez az esemény ősszel lesz megtartva.

Mindenképpen érdemes követni a Facebook-oldalunkat, közművelődési intézményként fontosnak tartjuk, hogy az otthonukba szorulók minőségi művészeti, ismeretterjesztő, szórakoztató, közgyűjteményi online tartalmakhoz jussanak. Kényszerű zárva tartásunk idején ezért ingyenesen letölthető e-könyveket, hangoskönyveket, színházi és opera előadások stream-jeit, kiállítóhelyek digitális tartalmait kínáljuk.

Címkék: , , , , , , ,
Skip to content