info@gyulakult.hu  (+36-66) 463 544

Különleges vetélkedést rendez március 10-én a Gyulai Nótakedvelők Egyesülete. Gyula város önkormányzatának védnöksége alatt, az Erkel Ferenc Művelődési Központ szakmai támogatásával hazánk legjobb amatőr magyar nóta énekeseit hívják a fürdővárosba.

A Nótaversenyek Győzteseinek Döntőjét második alkalommal rendezik meg; az első hasonló versenyre 2013 áprilisában került sor Budapesten. Az akkori vetélkedés két szervezője – az azóta sajnos elhunyt – Kerekes Katalin és Fekete Zoltán volt.

Fekete Zoltán az idei verseny főszervezői tisztét is ellátja, személye tehát garancia arra, hogy az 5 évvel ezelőttihez hasonlóan sikeres és színvonalas rendezvényen találkozhassanak a legjobb magyarországi nóta énekesek.

A március 10-i program (amin tehát az ország magyar nóta versenyeinek győztesei közül harmincan vesznek részt) 10 órakor az elődöntővel kezdődik, ahol a fellépőknek egy hallgatót és egy csárdást kell énekelniük. A délután 3 órára tervezett döntő résztvevőinek aztán a hallgató és a csárdás mellett andalgót is énekelniük kell. A program a 19 órakor kezdődő gálaműsorral zárul. A jegyár mindössze 1000 Ft.

Nevezési lap 

Felhívás

Címkék: , , , , , ,
Skip to content