info@gyulakult.hu  (+36-66) 463 544

Új dalait játssza a következő Stream Szerdában az Illúzió zéró. A karantén időszak nem engedte a gyulai zenekarnak, hogy közönség elé állhassanak, jutott viszont idejük új szerzeményekre; ezeket mutatják be március 31-én az Erkel Ferenc Művelődési Központ Stream Szerda című sorozatában. Az élő online koncerten elhangzó dalok között akad, amellyel a közelmúltban találkozhattak már az együttest ismerők, az esemény mégis egyfajta elő-lemezbemutatóként fogható fel. Az Illúzió zéró 2015-ben megjelent A holnap hőse című albumuk után most készül új lemezzel kijönni, ezt az anyagot hallhatják a nézők szerdán 18 órától.

Az Illúzió zéró különleges és egyedi hangzású muzsikáját Szabó Ferenc izgalmas és korántsem sablonos dalszövegei teszik teljessé. A március 31-i online koncerten elhangzó számok:

A legmodernebb mentőcsónak

Egy kis séta

Holdfényes vallomás

Honnan jönnek a hajók?

Ígérek ezt-azt

Még egy kis séta

Nyugalom és béke

Vagy senki

 

Az Erkel Ferenc Művelődési Központ Stream Szerda elnevezésű sorozata novemberben indult. Mivel a koronavírus-járvány miatti korlátozó intézkedések nem teszik lehetővé, hogy az intézmény programokkal fogadja a vendégeit, élő kulturális élmények biztosításáért kezdtek egy stream-sorozatba. Ebben az intézményhez kötődő előadók, alkotók, szakemberek vállaltak fellépéseket az online térben: Kepenyes Pál, a Calliope Színjátszókör, Téglás Ferenc és zenekara, a Hanta Banda, Hevesi Imre, Kukár István, legutóbb pedig Szicsek Margit voltak már a sorozat közreműködői.

 

Az Illúzió zéró zenekar élő online koncertje a Stream Szerda sorozatban március 31-én 18 órakor kezdődik. A közvetítés linkjét a művelődési központ Facebook oldalán fél hatkor teszik közzé. A felvétel a hét végétől az intézmény YouTube csatornáján visszanézhető lesz.

Skip to content