info@gyulakult.hu  (+36-66) 463 544

A nappali tagozatos diákok pedagógus kísérőikkel vasúton díjtalanul utazhatnak a Gyulai Várba

Első körben egy kis matek: a 4 az 1-ben kedvezményes csoportos belépőjegy (legkevesebb 10 főtől vehető igénybe), ami magában foglalja a vár, az Almásy-kastély állandó- és időszaki tárlatának megtekintését, valamint a toronykilátót is, fejenként mindössze 2000 forintért váltható meg. Ehhez adjuk hozzá a Kulcskereső játékot, a vár „szabaduló szobáját”, ami fejenként 700 forintot kóstál. A végeredmény = mindössze 2700 forintért egész napos, életre szóló élményt kap a gyermek, legyen általános- vagy éppen középiskolás.

Szóval, világos a képlet: a gyulai kiállítóhelyek rátettek még egy lapáttal az ingyenes vonatos utazás lehetőségére és olyan élménypakkal álltak elő, amit egészen egyszerűen nem lehet felülmúlni.

A Kulcskereső játékról bővebben itt talál információkat!

Kik és mikor vehetik igénybe az ingyenes vasúti utazás lehetőségét?

A kedvezmény az iskolai szünetek kivételével a tanév szorgalmi időszakának egészére vonatkozik. A lehetőséggel az általános iskolák, középfokú iskolák és gyógypedagógiai, konduktív pedagógiai nevelési-oktatási intézmények nappali rendszerű iskolai oktatásban részt vevő tanulói élhetnek. A kedvezményt 10 tanulónként egy felnőtt kísérő is igénybe veheti.

Mi a teendő, hogy ingyenesen utazhassanak vasúton a gyulai várba?

1. Kérjen tőlünk fogadónyilatkozatot a díjmentes vasúti utazás igényléséhez!

Töltse le a nyilatkozatot, amit a vár honlapján, a „Díjtalan utazás” lapfülön, ide kattintva találhat meg, kitöltve küldje el a var@gyulakult.hu címre! Ezt mi aláírva, lepecsételve visszaküldjük.

2. Jelezze díjmentes utazási igényüket a MÁV-START Zrt. felé!

Ezt csak az iskola teheti meg a „Bejelentés” nyomtatvánnyal, amihez a tőlünk kapott fogadónyilatkozatot is mellékelni kell. A nyomtatvány mellékletében az utazáson résztvevő diákok névsorát és diákigazolványának adatait is fel kell tüntetni.

Ez a két dokumentum szükséges ahhoz, hogy a csoport utazása díjmentesen elszámolható legyen. Az utazási igényt a fogadónyilatkozaton szereplő napot megelőzően 7 munkanappal korábban be kell jelenteni a MÁV-START Zrt. területileg illetékes szolgáltatás-értékesítőjénél.

3. Bélyegeztesse le a menetjegyeket a vár pénztárában!

Nagyon fontos, hogy a menetjegy visszaútra csak akkor érvényes, ha azt a vár pénztárában kollégánk lepecsételte!

Amennyiben kérdés merül fel, ne habozzon, jelezze!

@: var@gyulakult.hu

Tel: 66/650-218 (nyitvatartási időben, keddtől vasárnapig 10-18 óra között hívható)

Címkék: , , , , ,
Skip to content