info@gyulakult.hu  (+36-66) 463 544

A gyulai művelődési központ szinte valamennyi rendezvénye elmarad a következő bő két hétben.

A március 12-én és egy március 31-én tartandó (Mit jelent nekem Gyula? gyermekrajzpályázat) kiállításmegnyitó kivételével az Erkel Ferenc Művelődési Központ április 4-ig tervezett valamennyi zárt téri rendezvénye elmarad, illetve későbbi időpontban lesz megrendezve.

Elmaradnak a március 15-i nyilvános megemlékezések is. A 15-i események közül egyetlen elem, az ünnepi képviselő-testületi ülés lesz megtartva, amelyen csak a kitüntetettek, kísérőik, az önkormányzati képviselők és a média munkatársai lehetnek jelen.

A következő időszak programjai közül néhánynak már megvan az új időpontja. Az április 1-re hirdetett DÖK Szakmai nap új időpontja május 18. Május 22-én lesz az április 3-ra hirdetett Ifjúsági Bál. Orvos-Tóth Noémi március 30-i előadása a Nyitott Akadémia sorozatban várhatóan ősszel kerül megrendezésre.

Várhatóan májusban adunk helyet a Bánfalvy Stúdió Páratlan páros című produkciójának. Még nincs konkrét dátuma, de júniusra tervezzük a Kicsi Gesztenye Klub április 4-i előadását.

A március 21-én induló TérZene programsorozat szabadtéri esemény, a Szent Miklós parkban kerül megrendezésre; a sorozat rendezvényei a tervezett formában és kezdési időponttal valósulnak meg.

Természetesen szándékunkban áll valamennyi programunkat pótolni; ezek új időpontjait online felületeinken folyamatosan közzé tesszük.

További híreinkért érdemes kattintani!

Borítókép: Incze László
Címkék: , , , , , , , ,
Skip to content