info@gyulakult.hu  (+36-66) 463 544
A Csabagyöngye Kulturális Központ nagytermében rendezték meg a Békés megyei esküvői szolgáltatók szakmai elismerésére hivatott Wedding Party 2018 címet viselő gálát. A rendezvényen az iparág ismert-elismert térségi képviselőinek jó része, többek között fotósok, videósok, ceremóniamesterek és vőfélyek, zenekarok és dj-k „vonultak fel”, valamint a legnívósabb helyszínek is megjelentek.

Ez utóbbi kategória volt az, ami gyulai szemszögből különösen hangsúlyos, hiszen a Vigadó többek között a Liget Wellness Hotelt, az Arcanum Hotelt, a Bréda Kastélyt, a Gyulavári Kastélyt és a Csabagyöngye Kulturális Központot is megelőzve kapta a legtöbb szavazatot.

A gyulai Vigadó konferenciák, szalagavató ünnepségek, iskolai vetélkedők, előadások, koncertek állandó helyszíne és természetesen arra is lehetőség adódik, hogy a „nagy nap” tiszteletére lakodalmi mulatságnak is teret, helyet adjon, magas színvonalú helyszínt biztosítson.

Az elismerésről tudni érdemes, hogy a helyszínek között meghirdetett kategóriában igen neves intézmények sorakoztak fel: a Kornélia Étterem, a Kempf-tó, a Bréda Kastély, az Arcanum Hotel, a Gyulavári Kastély, a Csabai Rendezvénypajta, a Babo Kastély, a Csabagyöngye Kulturális Központ, a Sióréti Lovasközpont, a Fiume Hotel, a Mokka Delicates, a Liget Wellness Hotel és a Szarvasi Arborétum is megtalálható volt.

A szabályzat szerint a jelöltekre január 15-31. között lehetett voksolni, minden cégtől kategóriánként egy szavazat érkezhetett be. További részletek az esemény Facebook-oldalán!

A Vigadóval, terembérlettel összefüggő információk a muvhaz@gyulakult.hu mailen, Kiss Andrea vezetői asszisztenstől kérhetők!

Címkék: , , , ,
Skip to content