info@gyulakult.hu  (+36-66) 463 544

A korábban meghirdetetthez képest egy nappal hamarabb, már május 25-én (hétfőn) kinyitott a Rondella Terasz. A veterán vendéglátós gárda mellett a művházas munkatársak teljesítenek szolgálatot, már csak ez a momentum is számos pozitívumot hordoz.

Az első fecskék, vagyis a megnyitást követő első vendégek gyulai fiatalok voltak: Bárdy Beáta, Csík Nándor és gyermekük Rózi a Rondi rendszeres vendégei. Mint mondták, a vár körüli séta közben döntöttek úgy, hogy leülnek néhány percre, s egy finom kávé, üdítő mellett élvezik a kellemesen melengető napsugarakat.

A kormány által hozott biztonsági intézkedéseket természetesen betartják, biztosítani fogják a vendégek számára a kézfertőtlenítési lehetőséget, az asztalok elhelyezésével pedig a megfelelő védőtávolságot – minderről Katona Katalin adott tájékoztatást. A teraszt is működtető Erkel Ferenc Nonprofit Kft. rendezvényszervezésért felelős ügyvezető igazgatója hozzátette, emellett a folyamatos fertőtlenítésről is gondoskodnak a dolgozók.

Az ügyvezető arról is beszámolt, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel asztalfoglalásra is lehetőség van a 06-70/774-3725-ös telefonszámon, igény esetén akár 20-25 fős asztaltársaságokat is fogadnak a vendéglátóhelyen. Mint mondta, tavalyhoz hasonlóan szerdánként és szombatonként kolbászt is sütnek a helyszínen.

A gyulai vár szabadtéri helyiségei, az udvar, a torony, továbbá a gyilokjáró, valamint a Kastély Kávézó és az Almásy-kastély ajándékboltja mellett tehát immár a Rondella Terasz is látogatható!

Címkék: , , , , , ,
Skip to content