info@gyulakult.hu  (+36-66) 463 544

Időszakosan megváltozik a kiállítóhelyek megtekintését lehetővé tevő, a várban és az Almásy-kastélyban megvásárolható két csomag összetétele, miután a Kohán Képtár egy egyedülálló LEGO kiállításnak ad helyet májusban, s Kohán György alkotásai nem lesznek láthatók a kiállítóhelyen.

Az 5200 forintos áron kapható Gyulakult csomagba (ami a vásárlást követő 4. nap zárásig érvényes) a Kohán Képtár megtekinthetősége helyett a Rádiótörténeti kiállítás kerül (megtalálható a Tourinform Iroda Gyula, Kossuth u. 7. szám alatti épületében).

Mivel a Visit Gyula Card-dal a Rádiótörténeti kiállítás díjtalanul látogatható, a kastélyban és a várban Visit Gyula Card-dal megvásárolható, ún. Visit Gyula Card csomagból kikerül a Kohán Képtár, és helyére az Időutazás a történelmi Szigeterőd területén elnevezésű városnéző program kerül. A 45-60 perces idegenvezetés minden hétfőn, kedden és vasárnap 10 órakor az Almásy-kastély bejárata elől indul. Előzetes jelentkezés nem szükséges, mert az érintett időpontokban Kocsis János idegenvezető a helyszínen várja az érdeklődőket, s mobilos leolvasó segítségével ellenőrzi, hogy a vendég megvásárolta-e a bérletet, azaz jogosult-e a túrán való részvételre.

A fenti változások az április 24-május 31. közötti időszakra érvényesek.

A LEGO kiállítás május 1-26. között hétköznapokon 9-17, hétvégenként 10-18 óra között DÍJTALANUL lesz megtekinthető. A tárlat különlegessége, hogy nem csak nagyméretű terepasztalokat és figurákat láthatnak majd az érdeklődők, de három témában (LEGO Duplo, LEGO Friends, LEGO Classic) innovációs foglalkozásokkal, valamint játszóasztalokkal és -medencével is találkozhatnak.

Címkék: , , , , , , , ,
Skip to content