info@gyulakult.hu  (+36-66) 463 544

A koronavírus elleni védekezés egyik alapvetése, hogy lehetőség szerint minél kevesebb fizikai kontaktus valósuljon meg, vagyis olyan körülmények legyen, melyek lassítják, lassíthatják a betegség esetleges terjedését. A gyulai Erkel Ferenc Művelődési Központ határozatlan ideig zárva tart, rendezvényeinket későbbi időpontokban tartjuk meg. Szervező munkatársaink folyamatosan egyeztetnek az események gazdáival, az információkat pedig itt, a honlapunkon és a közösségi oldalunkon is megosztjuk!

Fontos információ, hogy az alább jelzett, megváltozott dátumok, időpontok nem kötelező érvényűek. Ez azt jelenti, hogy azon kedves érdeklődőknek, akiknek ezek a dátumok, időpontok nem megfelelőek, lehetőségük lesz a gyulai művház újranyitását követően a pénztárban visszaváltani a megvásárolt jegyüket.

A kialakult helyzetre való tekintettel május végéig az összes rendezvény elmarad, viszont számos programnak van már új, várható dátuma és időpontja.

A Nyitott Akadémia eseménye, Orvos-Tóth Noémi előadása október 2-án 19 órai kezdettel lesz megtartva, ahogyan a bérleten kívüli színházi előadás, a Bánfalvy Stúdió Páratlan páros című darabja novemberre tolódik.

Április 14.-re tervezett Erkel Bérlet harmadik előadása, Na, de Államtitkár úr! címmel, a Turay Ida Színház darabja június 17-én lesz megtartva (szerda) 19 órai kezdettel.

A Dumaszínház: Aranyosi Péter és Badár Sándor fellépése június 16-ra tolódik, a tervezett kezdés 18 óra.

Tisztelettel köszönjük a megértést, vigyázzunk egymásra!

További érdekességekért érdemes kattintani és a Facebook oldalunkat is érdemes követni!

Címkék: , , , ,
Skip to content