info@gyulakult.hu  (+36-66) 463 544

Fotós játék a Gyulai Várnál

gyulai_var

Nincs más dolgod, mint egy jóképű fotót/szelfit készíteni a rendezvénytéren a 3D-s Gyula feliratnál, feltölteni a Facebookra vagy az Instagramra #welovegyula és #welovegyulaivár hashtaggel. Instrukcióként csupán annyi: ha szelfi esetében az Almásy-kastély van a háttérben, akkor bizony A L U Y G helyett G Y U L A felirat látszik 😉

A képet a Facebook-oldalon, a platform adottságai miatt külön albumba töltjük fel, neked pedig az lesz a dolgod, hogy arra a képre gyűjtsd a like-okat, míg az Insta-oldalon természetesen önállóan futnak majd a fotók. Az első 10-10 legtöbb like-ot gyűjtött kép gazdája ütős ajándékcsomagot kap.

A korábbiakban is alapvetés volt és most is elsődleges, hogy a játék tisztasága érdekében a trükkös játékosokat kizárjuk a nyerési lehetőségéből (a like-hack például nem megengedett).

A fotót megcsinálhatod már akár most is, de ráérsz feltölteni, hiszen a játék december 1-től december 31-ig tart.

A legkedveltebb fotók gazdái a kövi év elején juthatnak hozzá a nyereményhez 👉 kastélyos, váras ajándéktárgyak❕

Beszállt a buliba az Ajándékgyár és Gyorsnyomda, a saját fotód, szelfid így egy bögrén, hűtőmágnesen is landolhat.

Még egy kötelező elem: a játék szervezésében, lebonyolításában sem a Facebook, sem pedig az Instagram nem vesz részt, az teljes egészében az Erkel Ferenc Nonprofit Kft. fennhatósága alá tartozik.

Címkék: , , , , , , , , ,
Skip to content