info@gyulakult.hu  (+36-66) 463 544

Dicsa Noémi megsegítéséért szól a nóta

Jótékonysági operett és nóta gála Gyulán, szeptember 14-én (szombat) 16 órai kezdettel az Erkel Ferenc Művelődési Központban. – Az immár tízedik alkalommal megrendezendő eseményünk kiemelt célja Dicsa Noémi megsegítése, gyógykezelésének anyagi támogatása – minderről Nagy Ferencné Katika, a Gyulai Nótakedvelő Nyugdíjasok Klubjának vezetője adott tájékoztatást. A neves énekesek, előadóművészek, fellépők ezúttal a gerincbetegséggel küzdő kétegyházi kislány gyógyulásáért fogtak össze.

„Határtalanul szól a nóta”

Nyíri Szabó Sándor, Csengeri Attila, Nagy Anikó, Simon Zsóka, Petróczki Csaba, Fekete Zoltán, Kenéz Lajos, Budai Zoltán, Juhász Adrienn és Cséffán László is megtalálható a fellépők sorában. Összesen tíz énekes a tízedik alkalommal megrendezendő eseményen. A nagynevű résztvevők Ungvárról, Nyíregyházáról, Egerből, Kecskemétről, Ózdról és Jászberényből érkeznek Gyulára azért, hogy szórakoztassák a közönséget. S, teszik mindezt a fellépti díjról lemondva, jótékony céllal.

Beol.hu oldal cikke szerint a gerincvelői izomsorvadással küzdő kétegyházi kislány számára a betegségből a kiutat csupán egy évente 68 millió forintba kerülő gyógyszer jelentheti. Noémi 2013 januárjában született komplikációmentesen, és probléma nélkül fejlődött hét hónapos koráig. Édesanyjának ekkor tűntek fel az első, rendellenességre utaló jelek. Vizsgálatok sorozata után 2014-ben genetikai betegséget, gerincvelői izomsorvadást diagnosztizáltak nála.

Ha segítené a gyermek gyógyulását és életkörülményei javítását, akkor támogatását átutalhatja az „Együtt a Kisangyalokkal Mozgáskorlátozott gyermekeket támogató Alapítvány” 11733027-28360616 számú bankszámlájára. A közleményben szükséges feltüntetni: „Dicsa Noémi részére”.

A jótékonysági operett és nóta gálára szóló belépőjegyet, illetve támogatói jegyet a Művház pénztárában (Béke sugárút 35.) és Nagy Ferencné Katikánál is meg lehet vásárolni. A szervezőt a 30/437-0336 telefonszámon, míg a művelődési központ pénztárát nyitvatartási időben a 66/463 544 számon lehet elérni.

Címkék: , , , , , , , , , , ,
Skip to content