info@gyulakult.hu  (+36-66) 463 544

November 6-án 19 órai kezdettel mutatják be az Erkel-bérlet első előadását, a Janika című darabot. A három felvonásos vígjáték Mikó István rendezése mellett pazar szereposztással csábít színházi élményre.

A gyulai Művház világot jelentő deszkáin Germán Lívia, Kurkó J. Kristóf, Sztárek Andrea, Benkő Péter (Jászai Mari-díjas), Mikó István (Jászai Mari-díjas), Xantus Barbara, Somfai Éva, Rubóczki Márkó, Kovács Dézi és Vass János Pál kelti életre a már klasszikusnak számító történetet.

A darabot tehát az Erkel-bérlet első előadásaként láthatja a közönség, azonban néhány hely még rendelkezésre áll. A belépőjegy egy fő részére 6.000 forintba kerül. Érdeklődni személyesen a gyulai Művház pénztárában vagy a 06-70/416-80-26-os telefonszámon érdemes.

Ha valaki esetleg még nem ismerné sztorit: Budapest legismertebb primadonnáját férje csúnyán faképnél hagyta, mondván egy hónapra Amerikába utazik egy darabot megrendezni. Azóta 15 év telt el. A jelenlegi színigazgató a Janika című produkció főszerepére szeretné felkérni a színésznőt, aki meglehetősen ódzkodik a 14 éves kisfiú szerepétől. Próbaképpen gyerekruhába bújik, amikor is váratlanul betoppan a hűtlen férj. Kihasználva az alkalmat az asszony meghagyja férjét abban a tudatban, hogy ő nem más, mint a saját fia és elhatározza, hogy visszaszerzi férjét.

Humorban és fordulatokban gazdag vígjátékot láthat a közönség igazi sztár szereposztásban!

Skip to content