info@gyulakult.hu  (+36-66) 463 544

A csapadékos, „nem szeretem” időjárás sem lehet akadály, hiszen a látogatóközpontként működő Almásy-kastély programkínálata garantált kikapcsolódást jelent. Ma is, mint minden szombaton érdemes betérni hozzánk! Az állandó- és az időszaki tárlat mellett mindig van valami: valami érdekes, valami fontos, valami, ami lelkileg is tölt, vagy csak kikapcsol.

Minden hónap második és utolsó szombatján a Női szalon szolgál hasznos, érdekes ismeretekkel. Az Aranyfonal, hímzett világ fantázianevet viselő, térítésmentesen látogatható esemény keretében a kézimunka, a gobelin, a hímzés alapvető fortélyaival lehet megismerkedni. A hónap utolsó szombatján tartandó esemény az Illatos ékességek nevet kapta, ez a virágkötészet rejtelmeibe vezeti be az érdeklődőket, az előbbihez hasonlóan szakavatott segítséggel.

Szombati programjaink térítésmentesen látogathatók, kivéve a pincetárlat, ami kastélybelépővel tekinthető meg. Minderről bővebben csupán egy kattintásra!

Amennyiben ez a program nem nyerte el a tetszésed, akkor is érdemes tovább kutakodni, hiszen Gyula városa, valamint a Gyulai Vár is mindenki számára ezernyi élményt kínál!

Címkék: , , , , ,
Skip to content