info@gyulakult.hu  (+36-66) 463 544

A nyári táborok kiválasztásakor az egyik legfontosabb szempont, hogy a gyermek érdeklődési körének megfelelően válasszunk. Ebben, mármint a megalpozott döntésben szeretnénk segíteni azzal, hogy csokorba szedtük az intézményeinkhez tartozó napközis táborokat, alapvető információkat.

 

Nyári napközis tábor 8-14 év közötti, táncot kedvelő lányok részére – Grácia Napközis Mazsorett tábor

A táborban a mazsorett tánc alapjait sajátíthatják el a lányok (botforgatási technika, menettánc, csoportos formációk). A táborba nem szükséges táncos előképzettség. Táborvezető: Rábai Szilvia okleveles mazsorett, modern-és gyermektánc oktató, a Grácia Mazsorett Együttes művészeti vezetője.

Időpont: 2017. július 3-7.

A tábor helyszíne: művelődési központ

Részvételi díj: 14000.- Ft, amely magában foglalja az ebédet, a tanításhoz szükséges eszközöket és az oktatási költséget, valamint a fakultatív programok költségét.

Jelentkezés és bővebb információ: Rábai Szilvia 70/770-9114. (A tábor minimum 12 fő jelentkező esetén indul)

 

Nyári napközis tábor 6-14 éves korú gyerekeknek – Zene-bona Tanoda Természetközelben

Kirándulások, zenei foglalkozások, gyógynövényismeret, ismerkedés a tanya állatvilágával, kézműves foglalkozások. A résztvevő pedagógusok: Gerebenics Bernadett, Balogh Detti, Döge Csaba.

Időpont: 2017. június 26-30. és 2017. július 3-7.

A tábor helyszíne: művelődési központ

Részvételi díj: 16000.- Ft, amely magában foglalja az ebédet, a tanításhoz szükséges eszközöket és az oktatási költséget, valamint a fakultatív programok költségét.

Jelentkezés és bővebb információ: telefonon Béla Anikó 70/3285150, e-mailen: dogecsaba@gmail.com.

 

Nyári napközis tábor 7-15 éves gyermekek számára – Középkor világa kalandtábor

Ha érdekel a középkor, itt a helyed! Korabeli játékokkal, harcászattal és egyéb érdekességekkel ismerkedhetsz (kézműveskedünk, kardot forgatunk, íjászkodunk, vetélkedünk…).

Időpont: 2017. június 26-30.

A tábor helyszíne: Gyulai Vár

Részvételi díj: 17000.- Ft, amely magában foglalja az ebédet, a tanításhoz szükséges eszközöket és az oktatási költséget, valamint a fakultatív programok költségét.

 

Nyári napközis tábor 7-15 éves gyermekeknek – Szerepkör színjátszó tábor

Próbáld ki magad a színjátszás világában! Megismerheted saját képességeidet, csiszolhatod a már meglévőket! A tábor végén társaiddal együtt bemutathatod megszerzett tudásod.

Időpont: 2017. július 3-7.

Helyszín: Vigadó

Részvételi díj: 17000.- Ft, amely magában foglalja az ebédet, a tanításhoz szükséges eszközöket és az oktatási költséget, valamint a fakultatív programok költségét.

Jelentkezés és bővebb információ: Illikné Kukla Ildikó 70/616-9910, e-mailen: kuklaildiko@gyulakult.hu

Skip to content