info@gyulakult.hu  (+36-66) 463 544

A műfaj kedvelői kifogástalan bulit kapnak az arcukba július 20-án este. A koncertek 20 óra 30 perckor startolnak el a Hexotol fellépésével. Ezt megelőzően, 20 órától pedig akrobatikus motocross show alapozza meg a hangulatot és kérdőjelezi meg a fizika törvényeit; arcon pörgésre remélhetőleg csupán átvitt értelemben lehet számítani.

A Várkertben tartandó esemény térítésmentesen látogatható!

20:00 Akrobatikus Motocross Show

20:30 Hexotol

A gyulai Hexotol zenekar 2015-ben alakult. Eleinte hárman voltak (Gergely László, Deák Máté, Pomucz Richárd), de tudták, hogy az általuk elképzelt hangzáshoz kelleni fog még egy gitáros. Rövid keresés után csatlakozott Vicze Viktor, így vált teljessé a banda. 2015 tavaszán Ricsi és a zenekar útjai elváltak egymástól, de Viktornak köszönhetően pár nappal később már Varga László pengette a basszushúrokat. Kifogástalan metal zenét játszanak, magyar szöveggel, ordibálós-énekes részekkel, ütős szólókkal.

22:00 NeoClassX

A NeoClassX zenekar 2011-ben alakult, tapasztalt zenészekből, repertoárjukban az igényes, sokszínű, – részben neoklasszikus – rock zene áll. A zenekar javarészt színészekből áll: Papp Annamária és  Kovács Patrik (ének), Pusztai Gábor Tamás (gitár), Magyar Attila (basszusgitár), Kovács József (dob), Pálóczi Imre (hangmérnök). A neoklasszikus metal a heavy metal zene egyik alfaja. Jellemzője, hogy a heavy metal mellett nagymértékben merít a komolyzenéből is.

További programokért, eseményekért, érdekességekért csupán egyet kell kattintani!

Címkék: , , , , , , ,
Skip to content