info@gyulakult.hu  (+36-66) 463 544

Vasárnap (október 29-én) érkezett Gyulára nyári szelfi játékunk nyertese, Hajzer Klaudia és párja. A másfél hónapig pörgő, #gyulaimosoly néven, az Almásy-kastély Facebook-oldalán futó felhívásunk augusztus 31-én, több mint 140 „önarcképpel” zárult. Az ifjú, nádudvari hölgy által feltöltött nyertes fotó 5.000 like közelében állt meg, ami az Almásy Apartmanház közreműködésének köszönhetően két főre és két éjszakára szóló szálláslehetőséget jelentett.

A szállás mellett, partnereinknek köszönhetően patent programokról is gondoskodunk, a Ligetszépe Kisvárosi Sétakocsikázás romantikus sétakocsikázással szállt be a buliba, amit egy antik grófi Viktória-hintóval hajthatnak, illetve hajtathatnak végre a fiatalok. A Várfürdő két darab full extrás belépőt dobott be a közösbe, míg a kiállítótereket működtető cég, az Erkel Ferenc Nonprofit Kft. az Almásy-kastélyba, a várba, az Erkel emlékházba, a Ladics-házba és a Kohán Képtárba szóló páros belépőjegyekkel szolgálja a fiatalok kikapcsolódási lehetőségeinek bővítését.

Hajzer Klaudia elmondta, hezitált, hogy mikor jöjjenek, mert november 3-án lesz a 18. születésnapja, végül úgy döntött, akkor inkább a családdal fog ünnepelni. Számára, mint annyi más diák számára is, most kezdődött az őszi szünet, ezért döntött, illetve döntöttek ezen időpont mellett.

A többes szám azért indokolt, mert a párjával érkezett a történelmi fürdővárosba. Vasárnap elfoglalták a szállást, majd megnézték a kastélyt, hétfőn a Várfürdőt célozták meg, kedden pedig a vár következik és a többi program.

Az ifjú hölgy hozzátette, nagyon tetszik neki a város, nagyon rendezett, szép, a fürdőzés után alaposabban is körül fognak nézni. – Tegnap voltunk az Almásy-kastélyban, nagyon interaktív, nem a megszokott múzeumról van szó, kisgyermekes családoknak is ajánlom – fogalmazott, ismertetve: korábban már járt itt, amikor a Hőgyes Endre Gimnáziummal kirándultak.

Akkor is jó volt, de nem tudott mindent megnézni, amit szeretett volna, most azonban mindent jó alaposan szemügyre tudott venni a kiállításban.

Hajzer Klaudiát és párját Dombi Ildikó az Erkel Ferenc Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója, Dajka Edit az Almásy Apartmanház képviselője, Kárpáti Noémi a Ligetszépe Kisvárosi Sétakocsikázás képviselője és Kun Miklós a Várfürdő ügyvezető igazgatója köszöntötte.

Fotó: Incze László/Erkel Ferenc Nonprofit Kft.

A korábbi cikk IDE kattintva érhető el!

Skip to content