info@gyulakult.hu  (+36-66) 463 544

A Világóránál tervezett hétfő esti koncert elmarad. Szomorkodni azonban egyáltalán nem ér, hiszen a hét további részében minden estére jut valami remek program. Kedden hagyományőrző rendezvény, szerdán táncműsor, csütörtökön zenés irodalmi beszélgetés, pénteken fúvószenekari koncert, szombaton esti mese, játszóház, vasárnap pedig agility-bemutató és koncertek. Ezer szín kínálat a gyulai kulturális palettán.

Augusztus 8-án (kedd) 17 óra Magyar Hagyományőrző nap a Várkertben, ahol eleink, őseink életével és hétköznapjaival, harcmodorával lehet közelebb megismerkedni. Fellép a Hódmezővásárhelyi Bocskai I. Honvéd Fúvószenekar. 18 órától a Gyulai Kerecsényi László Lovas íjász Egyesület tart bemutatót, közreműködik a Békéscsabai Tűzkör – Dobkör.

Augusztus 9-én (szerda) 19 órától a Harruckern táncegyüttes kedves műsorral vár mindenkit a Harruckern téren.

Augusztus 10-én (csütörtök) 20 órai kezdettel zenés, irodalmi beszélgetés veszi kezdetét a Ladics-ház udvarán.

Könnyed, hangulatos, baráti – ilyen és ehhez hasonló jelzők kívánkoznak a Ladics-házi estek következő epizódjához. Kortársak, barátok és mindhárman gyulaiak. Több különféle együttható, de mind egy irányba mutat: egy igazán kellemes estére lehet számítani, Becsy András költő, Sándor László fotóművész és Pfeff Márton zenész ad egymásnak és a publikumnak találkozót. Bővebb információk IDE kattintva érhetőek el.

Augusztus 11-én (péntek) 19 órától a Csengelei Fúvószenekar ad koncertet a Harruckern téren.

Augusztus 12-én (szombat) 18 órai kezdettel Bábika Játszóház – Esti Mese, közreműködik a Nevess-Ints! Bábcsoport.

Augusztus 13-án (vasárnap) a Várkert lesz az események epicentruma, 17 órától a Gyulai Kutyás Agility Sportklub látványos bemutatóját 20 óra 30 perctől a Get Over It koncertje követi, az éjszakát pedig az Acoustic Planet koncertje zárja.

Címkék: , , , , , , ,
Skip to content