info@gyulakult.hu  (+36-66) 463 544

Augusztus 31-ig tartó szelfi játékunk nyertese és párja három felejthetetlen napot, két éjszakát tölthet el Gyulán, az Almásy Apartmanházban. A kifogástalan szállás mellett patent programokról is gondoskodunk: romantikus sétakocsikázás egy antik grófi Viktória-hintóval, full extrás belépőjegyek a Várfürdőbe és a kulturális-történelmi gyöngyszemekként jellemezhető kiállítóhelyekre, az Almásy-kastélyba, a várba, a Ladics-házba, az Erkel Ferenc Emlékházba és a Kohán Képtárba.

#gyulaimosoly

Két fő számára igénybe vehető, három napra/két éjszakára szóló szálláslehetőség az Almásy Apartmanházban. A szállodaminőségű épület megújuló energiákat hasznosít, három szinten 14 szobával várja a vendégeket az Almásy-kastélytól mindössze 200 méterre. A Ligetszépe Kisvárosi Sétakocsikázás romantikus, idegenvezetéssel kísért régimódi körutazást biztosít két fő részére félórás időtartamban. A csodás kidolgozású antik grófi Viktória-hintót két gyönyörű Nóniusz ló húzza. A kastély közvetlen szomszédságában található Várfürdő két főre szóló belépőjeggyel szállt be játékunkba. A jegyekkel igénybe vehető az Aquapalota, a gyógy- és strandfürdő, valamint a szauna park is. Az Erkel Ferenc Nonprofit Kft. öt kiállítótere ötcsillagos szórakozást garantál: belépőjegy két fő részére az Almásy-kastélyba, a várba, az Erkel Ferenc Emlékházba, a Ladics-házba és a Kohán Képtárba.

Tavalyi játékunk is igen jól sikerült, több mint 80 „önarckép” érkezett. A nyertes fotója mintegy 1400 like-ot zsebelt be, s így a négycsillagos Elizabeth Hotel felajánlását, a két főre és két éjszakára szóló szálláslehetőséget is begyűjtötte.

Címkék: , , , , , , ,
Skip to content