info@gyulakult.hu  (+36-66) 463 544

Augusztus 31-én zárult másfél hónapja tartó szelfi játékunk. A start, vagyis július közepe óta az ország minden tájáról közel 140 jobbnál-jobb fotó érkezett felhívásunkra. A tét nem volt kicsi, hiszen partnereinknek, az Almásy Apartmanháznak, A Ligetszépe Kisvárosi Sétakocsikázásnak és a Várfürdőnek köszönhetően fantasztikus nyereményeket tudtunk feldobni. Hajzer Klaudia végül közel ötezer like-ot zsebelt be, Molnár Eszter több mint 4800, míg Kígyós Karina kissé leszakadva, 2200 „tetszikelés” közelében állt meg.

A nyári időszakot eluraló kihívás rendkívüli érdeklődést váltott ki, az Almásy-kastély Facebook-oldala állandó felügyeletet igényelt. Nem egy és nem kettő olyan nap volt, hogy szépen egymás után 10-15, #gyulaimosoly hashtaggel megjelölt fotót töltöttek fel követőink. A közösségi oldal keresőmotorja többé-kevésbé tette a dolgát, de nem mindig sikerült rögtön rátalálni a játékra nevezett „önarcképekre”.

Három nap/két éjszaka az Almásy Apartmanházban

Minden esetre özönlöttek a mosolygós, aranyos, néhol vicces, cuki, de mindig kedves szelfik/fotók. Sajnos volt szomorú, illetve szigorú, kizárással végződő momentum is, hiszen a like-hack ebben a műfajban, legalábbis mifelénk nem megengedett eszköz, nem tisztességes a többi játékossal szemben.

A játék kiváltotta fokozott érdeklődés jól mutatja, mennyien is vágynak Gyulára, ebbe a történelmi és kulturális kincsekkel gazdagon megáldott határ közeli kisvárosba. A hype az egekbe szökött, az oldal posztjainak elérése 28 napos időtávban megközelítette a félmilliós álomszámot, míg az aktivitás (like, megosztás, hozzászólás) szintén 28 napos vetületben a 350 ezret nyaldosta.

A győztes, a legtöbb like-ot gyűjtött szelfi gazdája a tavalyi kiírással ellentétben ezúttal mindent visz. Hajzer Klaudia és párja három napot/két éjszakát tölthet el az Almásy Apartmanházban. A hatást fokozandó a kiváló szállás mellett patent programokról is gondoskodunk:

A nyertes szelfi

Hajzer Klaudiát a játék lezárását követően, még csütörtök este értesítettük, s talán mondani sem kell, hogy mennyire volt boldog. A 17 éves diáklány Nádudvaron él és Hajdúszoboszlón jár iskolába. Annyi bizonyos, hogy ennél jobban már nem is kezdődhetett volna számára a tanév.

A Hőgyes Endre Gimnázium tanulója járt már nálunk, méghozzá akkor, amikor a komplett gimnázium választotta úti célul a Gyulai Várat és az Almásy-kastélyt. A kirándulás során szerzett benyomásairól szólva elmondta, szép, rendezett a város. A családjával is járt már a várban, így gyakorlatilag visszatérő vendégnek tekinthető, de mint fogalmazott: a párjával kettesben azért más lesz.

Azon kérdésre, hogy a szülei mit szólnak ehhez, elmondta: maximálisan támogatták, nekik és az egész családnak, a barátoknak, ismerősöknek is köszönhető ez az eredmény, másfél hónapon át mindenki azon ügyködött, hogy a páros szelfi kellőképpen kedvelt legyen.

– Nem volt hiába a sok esti, éjszakai ébrenlét, nagyon jó érzés, hogy nyertünk és ezúttal is mindenkinek köszönöm – fogalmazott.

Mi pedig Klaudiának és minden résztvevőnek köszönjük, fantasztikusak vagytok, úgyhogy nektek igazán jár a like!

Skip to content