info@gyulakult.hu  (+36-66) 463 544
Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

RTM – Hasizom regeneráló edzés a Művházban

október 1 - 10:00 - 11:00

|Ismétlődő Esemény (Az összes)
Minden csütörtökön 10 órai kezdettel speciális edzés a Művházban! Bővebb információk a 70/625-0617 számon Nagy Mártától kérhetők.

Nagy Márta pre -és posztnatális (várandós és szülés utáni) fitnesz edző minden csütörtökön 10 órai kezdettel tart különleges tréningeket a Művházban.

Az RTM, vagyis Rectus tréning módszer egy komplett rehabilitációs program, ami a rectus diastasisra (egyenes hasizmok eltávolodására) fókuszál, és fel/újra építi a gyenge törzstartó izmokat. A program célja nem csak az, hogy rendbe hozza a szülés utáni pocakot, hanem hogy megtanulj ezzel együtt élni; megértsd, mi történt a testedben, és segítsen megelőzni a jövőbeni komolyabb károkat. A program várandósoknak és a szülés utáni időszakban kiemelten ajánlott, ugyanakkor tökéletes a várandósságra készülőknek, illetve mindenkinek, aki erős core izmokat szeretne.

A módszer különlegessége, hogy figyelembe veszi a szülés utáni speciális tényezőket, az ún. posztnatális változókat: a kismamák testi és lelki változásait, problémáit. A program tartásbeállítással, a mély hátizom és a gátizmok erősítésével teszi teljessé a regenerációt.

Az edzés fizikai jellemzői mellett érdemes figyelembe venni a lelki tényezőket is.

– Az édesanyáknak szülés után nagyon jót tesz az, hogy olyan közösségben vannak, ahol hasonló helyzetben lévőkkel lehetnek együtt, jó csapat, jó hangulat alakul ki – ismertette a tréner. Hozzátette, a gyakorlatok nem csupán kismamák részére ajánlottak, ezt a tornát bármely időszakban el lehet kezdeni.

Bővebb információk a 70/625-0617 számon Nagy Mártától kérhetők.

Részletek

Dátum:
október 1
Időpont:
10:00 - 11:00
Esemény kategória:

Helyszín

Erkel Ferenc Művelődési Központ
Béke sgt. 35.
Gyula, Békés 5600 Magyarország
Telefon:
(+36-66) 463 544
Honlap:
https://gyulakult.hu

Szervező

Kovács Ágnes
E-mail:
kovacsagnes@gyulakult.hu
Skip to content