info@gyulakult.hu  (+36-66) 463 544
Események betöltése
  • Ez az event elmúlt.

Nosztalgia Művház Disco 3.0

2017-11-04 - 19:00 - 22:30

Kiss Jani és sokat próbált bandája, vagyis az Erkel Ferenc Művelődési Központ rendezvényszervezői csoportvezetője és munkatársai a főszezon végeztével egy pillanatra sem álltak meg, az ősz menetrendszerű megérkeztével is tudják tartani a tempót és fokozni az ütemet. Szükség is van erre, hiszen alapból olyan ászok vannak a kezükben, melyeket vétek lenne nem kijátszani.

A Kultur Café Klubnak saját, felismerhető arca van, karakteres, de még borostásan is kedves. Jön az arc és becsenget, házhoz, a gyulai Művházhoz jön a kultúra, hogy a helyiek, Békés megyeiek legalább ugyanazt kapják, mint a szegediek, pécsiek, soproniak. További cél, hogy az eseménysort mindenki a magáénak érezze. Ez nem üres lózung, a KCK a valaha volt ’48-as Klub alapjaira épül, évtizedes gyökereiből táplálkozik.

Brit tudósok jó ideje törik a fejüket, hogyan lehetne minden kétséget kizáróan bizonyítani, hogy az ősz egy igazán szerethető évszak, Kiss Janiék meg összeraknak egy ilyen programtervet. Van benne sok-sok szín, vidám és borongós hangulat, meg jó néhány ütős esemény. Ennyike.

November 4. (szombat) 21.00

Kultur Café Klub

Nosztalgia Művház Disco 3.0

Jegyár: 800 Ft

Helyszín: Vigadó

Részletek

Dátum:
2017-11-04
Időpont:
19:00 - 22:30
Esemény Categories:
, , ,
Esemény Tags:
, , , , , , ,