info@gyulakult.hu  (+36-66) 463 544

Az előrejelzés szerint július 15. éjszakáján tökéletes nyáresti hangulat, fergeteges buli valószínű, sőt várható a Gyulai Vár tövében, a Rondella Terasznál. Rock & roll party és latin pezsgés szerepel a táncrendben, a ritmust Balog István Cooper diktálja.

A #gyulainyár elnevezésű programsor közel 60 gyöngyszemből áll, majd minden nap van valami említésre méltó, részvételre, nyüzsgésre csábító esemény. A helyszín ez esetben is pazar, a hangulat garantáltan felejthetetlen. – Gyulán rengeteg olyan ember van, aki fantasztikus kulturális potenciállal rendelkezik – fogalmaz a nyári programarzenál fegyvermestere. Kiss Jani hozzáteszi, Balog Pisti is közéjük tartozik, Cooper a rock & roll múltjával és jelenével szinte hivatásszerűen foglalkozik, elképesztő, országos szinten is ismert és elismert gyűjteményt hozott létre. Az 1950-es évek végétől napjainkig terjed és több ezer dalból áll a zenei kollekciója, amit nem fél használni – ecseteli mosolyogva.

Ennek a műfajnak is igényes közönsége van, azonban ez egy olyan rendezvény lesz, ahol a műértő ínyencek mellett a tét nélküli érdeklődők, a helyi arcok és a turisták is remekül érezhetik magukat – mondja Kiss Jani. – A július 15-én 22 órakor stratoló rock & roll és latin zenei party 180 perces lesz, Elvis Presley korszakából indítunk, majd három óra alatt napjaink slágereihez érkezünk meg. Az esemény jellegéből adódik, hogy mindenki garantáltan jól fog szórakozni, senki nem fog ülve maradni, hiszen ezek a muzsikák megpezsdítik a legvisszafogottabb személyiségek vérét is. A helyszínről pedig szintén csak szuperlatívuszokban lehet beszélni, igazi nyáresti szuper buli lesz – teszi hozzá végül.

A rendezvény térítésmentesen látogatható!

A teljes nyári programsorért csupán egyet szükséges kattintani!

Címkék: , , , ,
Skip to content