info@gyulakult.hu  (+36-66) 463 544

Életmód

Ciróka-Maróka Baba-Mama Klub: a klub szervezésében Mini akadémia címen új sorozat indult 2017-ben, melynek célja, hogy a szülők megfelelő tájékoztatást kapjanak az őket és gyermekeiket érintő fontos kérdésekben.

A Mini akadémia rendszeres vendége dr. Abdulrahmann Mohamed elismert gyermekgyógyász.

A klub vezetője, Molnárné Suhajda Tímea ismertette, a részvétel térítésmentes, minden kedden 10-11 óra között tartják a klubfoglalkozást, ahol a babócák szocializálódhatnak és természetesen az anyukák és apukák is jól érezhetik magukat. A csoport 2016 januárja óta működik, Csepregi Rózsa indította el.

Spiritualitás és Tudatosság-fejlesztő Klub: A csoportot Ócsai László viszi, aki korábban famegmunkálással is foglalkozott. Mint fogalmazott, még inas korában a mestere azt mondta neki, hogy egy jó asztalosnak mindenhez értenie kell, s élete során igyekezett megfogadni a tanácsot.

Hozzátette, a bölcsesség az élete vezérfonala. Arra törekszik, minél inkább megismerje az életet és lelki segítséget nyújtson azoknak, akik igénylik a törődést – tette hozzá.

A közösség 2016 decembere óta formálódik, a foglalkozásokat pénteken 17 óra 30 perctől tartják, a beszélgetések, előadások, filmvetítések 18 óra 30 percig, de akár 19 óráig is tarthatnak.

Ócsai László azt is elmondta, a részvétel térítésmentes, leginkább olyan érdeklődők jelentkezését várja, akik fejlődni és tanulni szeretnének.

Bővebb információk Kovács Ágnestől kérhetők!

Mobil: 06-70/944-32-75

@: kovacsagnes@gyulakult.hu