info@gyulakult.hu  (+36-66) 463 544

A közelmúltig elég sok olyan cikk jelent meg, ami arról szólt, hogy a klubéletnek jó ideje annyi. Ebben van némi igazság, mint a legtöbb ilyen és ehhez hasonló közhelyben. De ez ma már – és főként, Gyulán – lejárt lemez! És ez a „de” szócska most tényleg minden előtte elhangzó kijelentést minimum semmissé tesz. No, de félre a hivatalos hangot, lehet örömködni, hiszen a közelmúltban két nyertes pályázatot könyvelhetett el a Kultur Café Klub (KCK).

A gyulai Művház kebelében Kiss Jani a KCK-ügyi miniszter, nonstop tolja a bulibringát, ami a gyulaiak számára garancia arra, hogy nem a megszokott, izzadtságszagú, muszájból összerakott eseményeket kapjuk az arcunkba, hanem valami olyat, amiről a nagy öreg rockerek, alterek és mindenki más is mesélhet majd. A Jani gyerek alázattal, szolgálatkészen áll a szakmához; ezt ugye tudja mindenki, aki legalább egyszer dolgozott már vele. A klub ennek megfelelően cseperedik, erősödik és sorra szippantja magába azokat az arcokat, akiknek korábban volt szerencséjük megélni valamicskét a megboldogult ’90-es évek hangulatából vagy mondjuk a szüleiktől hallottak róla. Ezt nem tudhatjuk, az viszont biztos, hogy elindult valami. És, hogy mi az, ami elindult?!

Farkas Béla, a többi között a PUF és a Kiscsillag managere elmondta, üdvözlendő ez a kezdeményezés. Ahogyan fogalmazott: nagyon kellemes gyulai, művházas tapasztalatai vannak, csupa jót tud mondani.

„A Kultur Café Klub az ország 10 legjobb helye között van, nagyon fontos a szakmai együttműködés, ami itt kiválóan működik.”

A technika szintén nagyon rendben van, a körítés tökéletes, ez nagyon fontos a hozzánk hasonló utazó produkcióknak – sorolta a telefonba, majd elnézést kért a kurta válaszokért, rohant is tovább, egyenest az erdélyi turné kellős közepébe. Azt még azért a végére odabiggyesztve hozzátette, Janit évek óta ismeri és az egyik legjobb együttműködő partnernek tekinti. A személyes kapcsolatok a rendezvényszervezői szakmában is nyomatékkal bírnak.

 

– Bérczesy Robi hazatér, amikor Gyulára megyünk – fogalmazott Medgyesi Ferenc a Hiperkarma managere. Azt is elmondta, amit megyeszerte ’majd mindenki tud:

„Régen, a ’90-es években, a ’48-as Klub időszakában nagy élet volt Gyulán, ez volt a térség és a régió legfontosabb koncerthelyszíne.”

A Vigadóról, a Hiperkarma koncert helyszínéről szólva ismertette, kiválóan megfelel a célnak, technikailag és egyéb szempontokból is.

– Az a fajta hospitality, kedvesség, ami tapasztalható, érezhető volt, kábé kettővel kiemeli az átlag klubok sorából. Ahogyan a vendéggel törődnek, az üzleti korrektség, megbízhatóság, ezek mind nagyon fontosak ebben a szakmában. Gyula ebből csillagos ötösre vizsgázott – érzékeltette. Medgyesi Ferenc kiemelte, jó ideje ismeri a Janit, nagyon kedveli, de nem csak azért, mert nagyot ment, sokat harcol azért, hogy itt is Hiperkarma koncert lehessen. – Emberileg és szakmailag nagyon szimpatikus az, amit csinál, a vidéken dolgozó promóterek között ő a csúcs – húzta alá.

Most pénteken a Metál Karácsonnyal robog tovább a Kiss Jani, aztán tavasszal újjászületve tér vissza. Bővebb infókért kénytelen leszel visszakattintani a KCK-csoportra.

Címkék: , , , , ,
Skip to content