info@gyulakult.hu  (+36-66) 463 544
Események betöltése
  • Ez az event elmúlt.

Továbbtanulási Börze

2017-10-19 - 2017-10-20

A rendezvény célja, hogy a megjelent diákok, szülők és a pedagógus kollégák a kiállító középiskolákat – gimnáziumokat, szakgimnáziumokat és szakközépiskolákat – jobban megismerjék és betekintést nyerjenek az iskolák mindennapi szakmai- és diákéletébe. Első sorban a gyulai és a békéscsabai középiskolákat hívjuk meg erre a kétnapos rendezvényre, de a Gyulai Rendőrkapitányság és a Békés megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Nemzeti Agrár Kamara is rész vesz rajta.

Továbbtanulási Börze a gyulai általános iskolák 7. és 8. osztályos tanulói, szüleik és pedagógusaik részére.

Október 19-20. (csütörtök-péntek) 11.00

A pályaválasztást segítő szakmai szervezetek képviselői is jelen lesznek; várjuk a Békés Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Továbbtanulási és pályaválasztási szakfeladatát ellátó kollégákat, a gyulai ifjúsági szakorvosokat és védőnőket. Ez utóbbi szervezetek egyéni információs tanácsadással, illetve rövid (húsz perces) előadásokkal segítik a résztvevőket.

Ízelítő az előadások témáiból: Milyen szempontokat kell figyelembe venni a pályaválasztás/iskolaválasztás kapcsán? Milyen teendők vannak? Honnan lehet hitelesen informálódni? Hogyan befolyásolják az egészségügyi problémák a pályaválasztást?

Az előadásokat követően lehetőség van kérdezésre és kötetlen beszélgetésre is az előadókkal.

Helyszín: Erkel Ferenc Művelődési Központ

Részletek

Kezdés:
2017-10-19
Vége:
2017-10-20
Esemény Categories:
, , ,
Esemény Tags:
, , , , ,