info@gyulakult.hu  (+36-66) 463 544
Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

A tudatos élet és a művészet

október 15 - 17:00 - 18:30

800Ft

A tudatos élet és a művészet kapcsolatát boncolgatja a Kohán Képtárban Szicsek Margit klinikai szakpszichológus. Az október 15-ére hirdetett előadás a Múzeumok Őszi Fesztiválja gyulai programjainak egyik legizgalmasabb eseménye.

Mi végre vagyunk a világon? – teszi fel az örök kérdést legújabb előadásában Szicsek Margit. A gyulai klinikai szakpszichológus a tudomány és a misztika oldaláról készül körbejárni ezt az örök kérdést.

A szakember olyan kérdéseket tesz fel, mint „mit tehetünk a boldogságunkért”, „mi kell a teljes élethez”, „hogyan kapcsolódik az értelmes élet a művészethez”? Előadásában arra is választ ad, hogyan jelenik meg a festészetben a szerelmi frusztráció, a kölcsönös társfüggőség, az eltaszított múzsa és egy tragikus barátság története? De irodalmi alkotásokon keresztül vizsgálja majd az alkotók-múzsák kapcsolatát és a „háttérországot” is.

– Izgalmas utazásra hívom a hallgatóságot egy olyan világba, ahol valódi és örök értékeket találhatunk, és ahonnan magunkkal vihetünk olyan útravalót, amelytől gazdagodhatunk – ígéri Szicsek Margit.

Szicsek Margit klinikai szakpszichológus A tudatos élet és a művészet kapcsolata című előadása a  Múzeumok Őszi Fesztiválja gyulai programjai egyik legizgalmasabb eseményének ígérkezik. A Kohán Képtárban október 15-én (pénteken) 17 órakor kezdődő rendezvényre a kiállítótérbe szóló belépőjeggyel vehetnek részt az érdeklődők.

 

Jegyár: 800 Ft (kedvezményes – diák és nyugdíjas –, valamint vár, kastély és Négy az egyben jegyekkel: 400 Ft)

Családi jegy I. (2 felnőtt + 1 közeli hozzátartozó gyermek 18 év alatt): 1700 Ft

Családi jegy II. (2 felnőtt + 2 közeli hozzátartozó vagy több gyermek 18 év alatt): 2000 Ft (minden további gyermek 200 Ft)

 

Október 15. (péntek) 17.00

A tudatos élet és a művészet kapcsolata

Szicsek Margit klinikai szakpszichológus előadása

Részvétel belépőjeggyel.

Helyszín: Kohán Képtár

Részletek

Dátum:
október 15
Időpont:
17:00 - 18:30
Összeg:
800Ft
Esemény kategóriák:
, , ,

Helyszín

Kohán Képtár
Gyula, Békés 5600 Magyarország
Telefon:
(+3670) 310 6722
Skip to content