info@gyulakult.hu  (+36-66) 463 544

Erkel NKft.

Erkel Ferenc Nonprofit Kft.

A teljes egészében önkormányzati tulajdonú cég, teljes nevén Erkel Ferenc Kulturális Központ és Múzeum Nonprofit Kft. működteti a gyulai kiállítóterek jelentős részét és felelős a rendezvények jelentős hányadának megszervezéséért, lebonyolításáért.

A cég kötelékébe tartozik a Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont, a Gyulai Vár, az Erkel Ferenc Művelődési Központ, az Erkel Ferenc Múzeum, az Erkel Ferenc Emlékház, a Ladics-ház (Facebook-jegyzet) és a Kohán Képtár (Facebook-jegyzet).

Gyula közel egy évtizede, 2008 óta büszkén viselheti a Kultúra Magyar Városa kitüntető címet, melynek elnyerésében fontos szerepet játszott a kft. jogelődje, a Gyulai Kulturális és Rendezvényszervező Nonprofit Kft. is. Cégünk (és jogelődjei) több mint négy évtized tapasztalatai és az ez idő alatt kialakított kapcsolatrendszer segítségével fogja össze a térség kulturális életét.

Tevékenységünkkel összefogjuk a gyulai, a kistérségi közművelődést, a szabadidős tevékenységeket, a szórakozást és a hagyományőrzést.

Célunk, hogy mindenki hozzáférjen a történelmi, kulturális értékekhez, hiszünk abban, hogy a közösen, tartalmasan eltöltött idő segítségével válik élővé a közösség, teljesebbé válik általa a helyiek élete, és így otthon érzik magukat vendégeink is.